Sarah Nilsson om högkänslighet i Malous Efter Tio (TV4)

Malou Efter tio i TV4 från 2017-11-06:

Skådespelaren Sarah Nilsson märkte tidigt att hon är högkänslig. Man tar lätt åt sig av saker, man blir lätt överstimulerad, och överraskningar kan bringa en ur fattningen. Det är några av alla de egenskaper som karaktäriserar en person som är högkänslig. Men hon berättar också om hur hon lärt sig dra nytta av sin högkänslighet, ty den är inte endast till nackdel.

Dessutom medverkar Anders Hansen, överläkare i psykiatri, i programmet tillsammans med Sarah Nilsson. Han förklarar hur högkänsliga personer fungerar. Högkänsliga personer är viktiga i en grupp, förklarar han. Inte bara i modern tid, utan också historiskt.

Om Jonaz Juura 291 Articles
Jonaz Juura är initiativtagare till och fungerar som adminstratör och huvudredaktör på HSP Sweden.eu. Särskilt intresserar han sig för högkänslighet, personlighetsteorier, andlighet och forskning.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


Spamskydd: Skriv in i fältet nedan vilka siffor du kan se (Obligatoriskt)Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.